Calendar

«  
  »
M T W T F S S
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Sinaxar

 
 
 

Reglementarea orarului Sfintelor Slujbe

Tagged:

Anunţuri privind:

  1. Reglementarea orarului Sfintelor Slujbe (10:00 AM),
  2. Găsirea unui loc stabil de rugăciune

Fraţi Creştini,

Ţinând cont de doleanţele şi la sugestia mai multor credincioşi din biserica noastră, părintele Gabriel, împreună cu părintele Mario Borges de la biserica catolică „Transfiguration” şi cu sprijinul Consiliului Parohial, au reuşit să găsească şi să negocieze un loc de rugăciune stabil pentru desfăşurarea slujbelor duminicale. Slujbele religioase vor începe din nou de la orele 10:00 AM, în fiecare duminică, aşa cum este rânduiala Bisericii Ortodoxe.

 

Acest nou loc de rugăciune este o biserică nefolosită de mai mulţi ani, pe care noi o vom adopta ca loc permanent pentru biserica noastră. În felul acesta, aşa cum am menţionat mai sus, vom avea posibilitatea  de a începe slujbele duminicale dimineaţa, aşa cum mulţi dintre dumneavoastră vă doriţi.

 

Biserica va fi folosită în exclusivitate de grupul nostru de credincioşi, în felul acesta având posibilitatea  de a ne face programul de rugăciune aşa cum dorim noi. Locaţia bisericii este uşor de găsit, la o distanţă foarte mică de biserica catolică pe care o folosim în prezent. Adresa bisericii este: 1836 B Street, Hayward, CA, 94541. Serviciile religioase la noua locaţie vor începe fie în prima, fie în a doua duminică din noiembrie, depinzând de terminarea tuturor lucrărilor pe care ne-am propus să le facem în vederea amenajării Sfântului Altar şi a Catapetesmei.

 

Biserica este spaţioasă, primitoare, însă nefiind folosită de ani de zile, are nevoie să fie împrospătată.  Apelăm la ajutorul tuturor celor care aveţi timp şi energie, să participaţi la transformarea pe care dorim să o facem în ceea ce o să fie locul nostru de rugăciune pentru mult timp.  Cei care puteţi să daţi o mână de ajutor şi mai ales dacă aveţi aptitudini în tâmplărie, vă rugăm să-l contactaţi pe părintele Gabriel în vederea amenajării Sfântului Altar şi a Catapetesmei.  Vă mulţumim şi vă aşteptăm la o muncă voluntară care o să vă dea multă satisfacţie sufletească.

 

Veniţi să ne bucurăm împreună de o locaţie din care sperăm să ne mutăm numai când bunul Dumnezeu ne va ajuta ca Sfânta noastră Biserică să aibă propria ei clădire.  Aveţi nădejde în Dumnezeu, rugaţi-vă şi luaţi aminte la cuvintele Sfintei Scripturi : «… Amin, amin grăiesc vouă că orice veţi cere de la Tatăl vă va da întru numele Meu. Până acum n-aţi cerut nimic, în numele Meu; cereţi şi veţi primi, ca bucuria voastră să fie deplină.» (Ioan, Cap. 16, 23-24).

 

Dumnezeu să vă ajute şi să fie cu noi cu toţi!

 

Părintele Gabriel şi Consiliul Parohial